Posljednji članci

MSI GX720 Gaming prijenosnik

Micro Star International, poznatija kao MSI, je osnovana prije 23 godine, točnije 1986. Od tada pa nadalje MSI je postao kao jedan od najvećih proizvođača matičnih ploča kao i specijalizirani proizvođač grafičkih kartica. Tokom godina počeli su proizvoditi i mnoge druge stvari, uključivši se u proizvodnju servera, dodatnih kartica i prijenosnika, točnije MSI GX720 računala kojeg danas imamo na testu. MSI GX720 koji nam je došao na test po specifikacijama dolazi kao odlično prijenosno računalo s mnogim dodatnim mogućnostima koje biste trebali u današnje vrijeme.

Uz sve, cijena ovog računala je dosta povoljna za njegove specifikacije. Bazira se na Intel Centrino 2 platformi, opremljena s PM45 čipsetom i Intel Core 2 P7350 procesorom. U isto vrijeme, MSI je predstavio i mlađeg brata, MSI GX720, kojeg ste imali prilike pročitati na našem portalu i kojeg smo usporedili s ovim modelom.

U prošlosti, MSI je radio odlična prijenosna računala i upravo to je jedan od činjenica koja nas je navela da isprobamo ovaj model. S odličnim Wind modelima, htjeli smo da je MSI prenio dio odlično obavljenog posla i na ovaj model. Iako je u prošlosti bilo teško zamisliti da prijenosno računalo dolazi za igrače i multimediju s današnjom tehnologijom to više nije problem. MSI je uspio obaviti oba posla i predstavio nam odlično računalo, kako estetski, tako i po performansama.

Kako ne bismo previše odugovlačili, krenimo na rezultate.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien