Posljednji članci

Exceleram Rippler 2×2 GB CL6

Stanje na tržištu memorija ne mijenja se radikalno poput tržišta grafičkih kartica ili procesora, ali se isto tako ne događa često da na tržište uđe novi proizvođač s vrlo dobrom memorijom. Takav jedan primjer je Exceleram sa svojom Rippler DDR3 serijom memorije, koja uz visoku kvalitetu i pristupačnom cijenom predstavlja idealan izbor za kupce. Kakvom se pokazala pročitajte u daljnjem tekstu. Exceleram memorija postaje pristupačnija na našim prostorima i sve više ljudi se počelo interesirati za njihovu memoriju. Da nisu samo proizvođači memorija s niskim performansama je dokaz postojanja Rippler serije. Impresivan dizajn hladnjaka, ručno testirani svaki modul jamči visoku kvalitetu. Uz sve to, proizvode i USB proizvode kao i SSD diskove koji dolaze sa izvrsnim Sandforce kontrolerom uz impresivne brzine. Sve to dokazuje da Exceleram ne planira samo mirno promatrati situaciju na tržištu, već se doista uključiti u osvajanje korisnika.

Par riječi o samome Exceleram-u. Brand Exceleram je dio Topower Logistic GmbH, čije je sjedište u Landau, Njemačka. Specijalizirani su za proizvodnju memorija, USB i SSD proizvoda, a osnovan je od strane tajvanskih proizvođača u listopadu 2007 kako bi uzeli dio tržišta s visokom kvalitetom i niskom cijenom. U srpnju 2008 preuzet je od strane jednog drugog memorijskog proizvođača, da bi u listopadu 2010 Exceleram postao neovisan te je predstavljanje Njemačkom tržištu pošlo i više nego uspješno.

IMG_4955

Slogan „Assembled in Germany“ jamči visoku kvalitetu, što znači visoki standard provjere kvalitete. Svaki proizvod je podvrgnut strogim kontrolama proizvođača pa je tako primjerice svaka memorija ručno testirana. Tim koji se nalazi u Exceleramu ima dugogodišnje iskustvo koje jamči overclocking potencijal, kao i visoka kompatibilnost sa svim drugim proizvodima. Osim toga, tu je i odlična i izravna podrška, dugogodišnji kontakt s kupcima. Svi problemi koji su nastali će biti riješeni niti jedan kupac se neće osjećati zapostavljen uz takvu podršku.

Da ne duljimo previše, specifikacije memorije i onda onaj zanimljiviji dio.

spec

* specifikacije preuzete sa službenih stranica proizvođača

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien