Posljednji članci

EVGA X58 3-Way SLI Classified E759

Na testu imamo EVGA X58 3X SLI Classified ploču. Prva X58 ploču koju je EVGA dizajnirala je puštena u prodaju krajem prošle godine. Nakon solidne ploče, stiže nam ploču koju svi možemo sanjati. Počevši od samog izgleda, do komponenata, Classified ploča žudi za ekstremnim pothvatima. Kakvom se pokazala, pročitajte u daljnjem tekstu.

EVGA je kompanija osnovana 1999. godine s ciljem proizvodnje grafičkih kartica od strane nVidia-e te Intel matičnih ploča sa sjedištem u SAD-u, Kalifornija. Svoj procvat bilježi dolaskom Petara Tan-a, poznatijeg kao računalni genije, Shamino. Dolaskom iz Foxconn-a, Quantum Force odjela, zadužen je za dizajniranje matičnih ploča i grafičkih kartica namijenjenim korisnicima širokog spektra. Posebno zanimljiva sekcija su Classified komponente. Classified matične i grafičke kartice su namijenjene samome vrhu. Komponente koje su korištene su jedne od najboljih na tržištu, a to ne bi ništa vrijedilo ako se na dizajnira kako treba.

EVGA Classified ploča je apsolutno vrh ponude, bilo po cijeni ili po performansama. Dizajn ploče je potpuno podešen za nas entuzijaste, kao i korištene komponente. Želite izvući maksimalno iz svojih komponenata? Ne morate dalje gledati, Classified je prvi izbor. Iako je cijena poveća, nakon nekoliko sati rada s pločom potpuno ćete zaboraviti koliko ste je platili. Bilo kako bilo, kod ovakvih ploča se ne gleda cijene već njezine performanse, koje su nas ostavile bez daha. Hlađenje sa zračnim hladnjakom i ne donosi neku revoluciju, dok svoju pravu snagu pokazuje upravo ispod 0°C. Uz sve to, tu su još brojna nova svojstva koji će neki korisnici cijeniti. Da ne duljimo previše, krenimo dalje…

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien