Posljednji članci

ECS X79R-AX Black Extreme

ECS X79R-AX dolazi u velikoj kutiji plave boje s praktičnim tkanenim ručkama crne boje. Kao i inače kod ECS-ovih pakiranja, dizajn i grafika na kutiji je prilično upadljivi. Prednjom stranom kutije dominira ECS-ov logotip, naziv ploče, te zmaj iznad Black Extreme logotipa koji karakteriziraju spomenutu seriju matičnih ploča. Nešto niže, s lijeve strane se nalazi QR kod, te nekoliko istaknutosti kojim se ploča može pohvaliti, a to je podrška za 4-Way GPU sustav, podrška za četverokanalnu memoriju brzine do 2500MHz koju postižemo overclockingom, Qooltech IV tehnologija hlađenja, DriverMOSFET-i, te kontakti koji sadrže tri puta veću količinu zlata.

Spomenute se tehnologije opisuju u detalje s nekoliko grafova što možemo vidjeti otvaranjem prednje strane kutije. Sa stražnje strane hvalospjevi se nastavljaju u vidu detaljnijeg osvrta na tehnologije s kojim je ploča opremljena. Sa strane se nalaze potpune specifikacije ploče. Svakako impresivna obećanja za kupca koji odabire svoju novu matičnu ploču. Otvaranjem pakiranja nas dočekuju još dvije kutije. U jednoj se nalazi matična ploča korektno zaštićena u antistatičkoj vrećici i spužvi, dok se u drugoj odvojeno nalazi bundle. Pogledajmo što nas ovdje dočekuje.

Priručnik, upute za instalaciju ploče, instalacijski medij, plastične kapice za backpanel I/O konektore, I/O limić, dva crvena kabela (koji (za razliku od ostalih) nose RoHs logotip naglašavajući kako nemaju olova u sebi), dva narančasta kabela, osam SATA 6Gb/s kabela crne boje, jedan fleksibilni SLI mostić crne boje duljine 10cm, i naposljetku 3.5“ front-panel sa dodatnim USB 3.0 utorima. Dotičnog je pomoću priloženog limića moguće montirati i sa stražnje strane kućišta.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien