Posljednji članci

Corsair Dominator GT 3×2 GB CL7-8-7 1866 MHz

Potraga za što boljim performansama tjera proizvođače da predstavljaju najnovije komponente koje su još brže nego prijašnje. Tako danas na testu imamo 3x2GB Corsair Dominator GT 1866MHz 7-8-7 memoriju koja obećava podizanje računalnih komponenata na jednu novu razinu, razinu koju svi entuzijasti priželjkuju. Odlični čipovi koji omogućavaju visoke taktove, niske latencije uz kombinaciju znanja Corsair-ovih stručnjaka dobivamo odličnu memoriju o kojoj možete pročitati u daljnjem tekstu.

Na sreću mnogih ljubitelja Corsair memorija, 4. veljače 2009. je predstavljena Dominator GT serija memorije, a kao poslastica je otvorena i Internet trgovina preko koje se memorija može naručiti. Tako je nastavljena tradicija komuniciranja s kupcima kako bi njihovi proizvodi bili što bolje prihvaćeni. Corsair je osnovan davne 1994. godine s ciljem dizajniranja i proizvodnje brzih memorijskih komponenata. Tako su koncentrirani na serverske memorije kao i na memorije za entuzijaste. Osim radne memorije, u ponudi su i flash memorije, izvrsna napajanja, vodena hlađenja i SSD diskovi.

2

Danas ćemo vam prezentirati Corsair Dominator GT 1866MHz memoriju koja radi pri 7-8-7 latencijama i predstavlja vrh Corsair-ove ponude. Dugogodišnja razvijanja i proizvodnja je rezultat upravo ove serije koja se sastoji od nekoliko važnih svojstava koji korisnici cijene, a koje su to točno možete pogledati u nastavku.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien