Posljednji članci

Avexir Core Series 16 GB DDR3 2800 Mhz

Na test smo dobili jedan vrlo interesantan memorijski kit, narocito za širu publiku koja juri performanse memorijskog podsistema po svaku cenu i koja preferira posedovanje vece kolicine memorije. Avexir Technologies Corporation je globalni  provajder resenja racunarske memorije, osnovan 2006 i nalazi se u Hsinchu, Tajvan. Avexir Technologies Corporation proizvodi memoriju za sve vrste korisnika i svi se mogu pronaci, bilo da su igraci, modderi, overclockeri ili hardver entuzijasti. Komplet je poslao Avexir  i sastoji od 4 modula od 4 GB  Hynix cipa CFR, i njegova učestalost je 2800 MHz po defaultu.

Puni naziv memorije je Avexir AVD3U28001204G-4CI – 4×4 GB DDR3 2800 te radi na latencijama 12-14-14-35 2T 1.65V. Sa poslednjim Core serijama memorijskih modula, Avexir u svoju ponudu dodaje i trenutno najbrže modele koji se mogu naci na tržištu. Četiri modula po 4 GB modula formiraju  nevjerojatnih 16 GB na 2800 MHz frekvenciji. Moduli su opremljeni elegantnim crnim PCB i plavim led diodama. Veoma je praktican plasticni poklopac koji pokriva cešalj svakog modula Same diode svetle po unapred utvrdenom obrascu i daju futuristicki izgled. Njihov kvalitet  stalno prati proces koji kombinuje najbolje od tehnologije i izrade.

Sami moderi imaju prilike da upare sa drugim led diodama svoje PC sisteme. Avexir Technologies Corporation je bilo samo potrebno da saslusa zelje baze fanova. Posto više frekvencije zahtevaju vece latencije i veca kašnjenja,sa nasim test primerkom memorije smo videli da nije uvek tako. Dodatnim „cedenjem“ DDR3 tehnologije su ovako visoki radni taktovi postali moguci, istina uz nešto manje agresivne tajminge. Intel Ektreme Memori Profile (XMP) je proširenje standardnog DDR3 klasika, ali sa poboljšanim performansama. XMP je profil koji  omogucuje korisnicima da konfigurišu svoje brzine, bez potrebe da rucno uhvate svaku vrednost u BIOS-u.

Avexir (1) Avexir (2) Avexir (3) Avexir (4) Avexir (5) Avexir (6) Avexir (7) Avexir (8) Avexir (9)

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien