Posljednji članci

ASUS Rampage III Extreme Black Edition

Kraj godine ili pak početak sledeće godine sigurno će biti obeležen dolaskom novog Intel Performans čipseta pod oznakom X79. Pomenuti čipset trebalo bi da zameni postojeći i uveliko dobro prodavan X58 čipset koji, polazeći logikom, još uvek predstavlja najbrže rešenje. Shodno tome odlučili smo da vam predstavimo najbolju X58 ploču koju smo probali, a probali smo ih mnogo. Predstavljamo vam ASUS Rampage III Black Edition.

Korisnici koji sebe smatraju okorelim gejmerima, tj. korisnici koji žele više od jedne grafičke karte u svom računaru, koji žele da iskoriste pun potencijal jednog Gulftown procesora, bilo da je to 3D render ili video kompresija, uz ovu ploču bukvalno će iskoristi ceo potencijal svog sistema. P67 ili recimo Z68 bazirane ploče u kombinaciji sa LGA 1155 procesorima, kao što su Intel Core i7 2600 ili 2600K zasigurno su interesantnija kombinacija u poređenju na X58 bazirane platforme sa bilo kojim procesorom sa četiri jezgra i uključenim HT. Zašto onda ići na X58 bazirane mašine? Proceori kao što su Intel Core i7 970, 980, 980X su procesori sa 6 jezgara i rade na X58 pločama, što u prevodu znači da sa uključenim HT-om mogu da obrađuju 12 tredova, te je jasno da predstavljaju najbrža rešenja za one najzahtevnije bar dok ne izađe prvo X79 rešenje za koje još uvek nemamo ni najbliže informacije o perfomansama.

Sada kada znamo ko su potencialni kupci X58 platforme, možemo se pozabaviti razlikama koje donose matične ploče. ASUS Rampage III Black Edition sa svim stavkama koje poseduje, kao što su nove tehnologije, pouzdanost u radu jendostavno nema premca. Bilo kako bilo da vas ne bi zadržavali sa praznim pričama, prećićemo na dela i detaljno, kad kažemo „detaljno“ onda mislimo baš „detaljno“ ćemo vam opisati svaku stavku ove ploče, te se nadamo da ćete bar jednim malim delom osetiti koliko smo mi bili oduševljeni tokom testiranja ovog odličnog parčeta hartvera ponikolg u porodici “Republic of Gamers” proizvoda.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien