Posljednji članci

ASUS Maximus IV Extreme

ASUS Maximus IV Extreme namijenjena je Sandy Bridge procesoru, koji je namijenjen kao zamjena za 1156 platformu. To znači da platforma nije za visoki rangu, barem na papiru, dok je u stvarnosti malo drugačije. Asus je predstavio ploču iz ROG serije za koje svi znamo kakve su kvalitete proizvodi iz te serije. Takve ploče su namijenjene ekstremnim korisnicima, koji će cijeniti i najmanji dobitak u performansama ili pak žele ultra stabilan rad. Da bi se to ostvarilo, samo vrhunske komponente su ugrađivane u ploču, što joj omogućuje dugi i nesmetani rad na tvorničkim ili pak na overclockiranim taktovima i naponima. Da li je ploča opravdala ROG seriju pročitajte u daljnjem tekstu.

ROG serija predstavlja ASUS proizvode namijenjenima igračima i entuzijastima, koji žele najbolje što trenutna tehnologija pruža. Najnoviji popularni proizvod je svakako Sandy Bridge platforma, koju je Intel nedavno predstavio. Namijenjena novom srednjem segmentu, 1155 platforma je nešto što bi svi voljeli i željeli, a uz ploču iz ROG serije ova platforma postaje san svakog korisnika. Maximus IV Extreme je ploča koja je opremljena vrhunskim komponentama koji će vam pomoći izvući maksimum iz vaših komponenata.

rog3

Ploča je stvarno bogato opremljena, u ASUS-u su mislili na svaku sitnicu kada su dizajniralu ovu ploču. Jedna od prednosta kod više kartica je i NF200 čip što omogućuje daleko veću propusnost nego kod drugih ploča. Da ne nabrajamo svaku sitnicu koja se nalazi na ploči, a zaista ih je mnogo, detaljne specifikacije pogledajte na donjoj slici.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien