Posljednji članci

Asus Maximus III Formula

Ploča dolazi u atraktivnoj kutiji crvene boje s jasno istaknutim R.O.G, Windows 7, ATI CrossfireX te nVidia SLI logotipovima. Prednja stranica kutije se prigodno može otvoriti, a dizanjem iste možemo vidjeti i samu matičnu ploču budući da je prednja stranica ujedno i prozirna. Tu si i ostali marketinški natpisi aplikacija i tehnologija s kojima ploča dolazi. Sa stražnje strane kutije se nalaze specifikacije matične ploče te još neke posebnosti iste.

 
No prijeđimo mi na stvar. S pločom dolazi očekivano bogat bundle u koji je uključeno sljedeće – priručnik, upute za instalaciju, DVD s driverima i popratnim softverom, šest SATA kablova crne boje, Q-Connector 3-u-1 kit, PCI bracket sa dodatnim USB konektorima, I/O limić, ROG Connect USB kabel, plastične vezice, SLI konektor, te naposljetku SupremeFX kartica. S pločom dolazi DVD sa popratnim softverom koji ćemo nešto kasnije u članku detaljno i obraditi.

Završimo ovu sekciju s kratkim opisom Asusove SupremeFX kartice. Radi se o zasebnoj zvučnoj kartici što Asus prakticira već duže vremena. Zvučna kartica se spaja preko PCI-e x1 konektora na ploču. Unatoč tome što “ponosno” nosi ime X-Fi, ova zvučna naravno ne dolazi sa punokrvnim X-Fi čipom, nego sa ADI-jevim osmerokanalnim AD2000B HD CODEC-om, a glavna njegova odlika jest podrška za EAX4.0. Inače s pločom dolazi i X-Fi-jev licencirani softver (CD-key priložen) koji bi trebao emulirati mogućnosti “pravog” čipa, kao što su Crystalizer i slične opcije kojim se mogu pohvaliti punokrvne kartice.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien