Posljednji članci

Apacer ARES 2×2 GB 2400 MHz

DDR3 memorija je na tržištu dosta dugo i postala je praktički dio svakog novijeg računala. Proizvođači memorija pokušavaju na sve načine predstaviti svoj proizvod i reći kako je baš to što vama treba. Tako se i Apacer pridružio izradi vrhunskih memorija i predstavio ARES seriju memorija.

Prije dva mjeseca je predstaviljena ARES memorija u 2x2GB 2000MHz te 2400MHz  pakiranju koja bi trebala biti namijenjena entuzijastima i overclockerima. Tako sam naziv ARES u Grčkoj mitologiji predstavlja boga rata, koji je nepobjediv u bitkama. Memorija se posebno ističe po svome jedinstvenom hladnjaku koji bi trebao memoriju hladiti bez ikakve dodatne buke poput ventilatora. Kakvom se je pokazala pogledajte u daljnjem tekstu.

Memorija radi na taktu od 2400MHz uz 9-11-9-27 latencije uz 1.65v napona. Dva modula memorije predstavlja idealnu kombinaciju visokih performansi. Nakon fijaska s Hypers čipovima, tržište memorija već duže vrijeme nemaju prave memorije za ponuditi entuzijastima. Tako je nedavno Powerchip predstavio svoje čipove koji polako pokušavaju konkurirati Hypers čipovima svojom visokom frekvencijom.

Apacer ARES ddr3

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien