Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish
+ Відповісти на тему
Сторінка 1 з 4 1 2 3 ... ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 35

Тема: i7 920 4620mhz 24 / 7! UD7 з платівки)

1. # 1
    VIP членом

zajebani'S Avatar "назва \u003d"zajebani's Avatar
    Спасибі
    0
    Подякували 0 раз в 0 повідомленнях

Talking i7 920 4620mhz 24 / 7! UD7 з панелі:)

Smesni напруги і фантастичний діапазон ос процесора i7 920
    Незаплановані і заплановану покупку Вбудовувані одноплатні комп'ютери в UD7 покупки призвели до щасливих обставин, аби стати власником одного з кращих прикладів у світі 24 / 7, коли i7 процесорів йде мова. Довгий час, намагаючись вступити в володіння будь-який i7 моделі працюватимуть на 4.6ghz і тільки коли я digo руках, що я не в цьому стався замах на продажі i7 Xeon 3540, який також був дуже хороший і kupvina копії цього капіталу В іншому випадку пошук 4.6ghz я дав копію після того як я побачив цю тему XS http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t\u003d239175 Я просто хочу мати гарну копію, і тому ми хочемо виконати

i7 920 4620mhz, 1.376v

i7 Xeon 3540 4567mhz, 1.456v

Я тільки грати з процесора, щоб побачити, як низько напруги буде працювати на тій же тактовій. В іншому випадку UD7 пластини зустрілися мої очікування на основі досвіду, з пластиною UD5 Gigabyte X58, безумовно, пластини доступних на нашому ринку, краще рішення для klokovanje 24 / 7 Скажи ASUS Rampage II Extreme дошка з UD5 беру з близько 70MHz вище Klok з тим же напруженням і той же процесор, дев'ятсот шестидесятих i7 Крім того, Гейл memoriski модулів оголошений 2000 МГц з UD5 знаходяться в розслабленому стані роботи по годинах, у той час як ASUS альбом, не представляється можливим.

2. # 2
    HWG членів

Presretach'S Avatar "назва \u003d"Presretach's Avatar
    Розташування
    Белград
    Спасибі
    0

Що таке vdrop пошту, я читав, що sredjen з ud7?
    Я не знаю, що краще, або процесора дошки .

3. # 3
    VIP членом

Спасибі
    0

^
    Для пластини всяких похвал, не є досконалим, але виводить більшу частину з процесора для 24 / 7, а також UD5. Vdrop це не те, про що турбуватися, тобто система, яка при setujes 1.400v біографії, dobojes 1.410v при повному навантаженні, я не отримати те, що ми найбільш чітко в фіналі, але я використовую профіль, до якого UD5 Vdrop, ви можете і я бачу, наскільки це турбує альбом

4. # 4
    Уповільнювач This is timmy's Country Flag

timmy'S Avatar "назва \u003d"timmy's Avatar
    Розташування
    Валліс Aurea
    Спасибі
    2
    Подякували 4 разів в 4 повідомлень

Браво zajebavni, великий процесор ... Яка партія?

5. # 5
    Cube AMS користувачів

NMY'S Avatar "назва \u003d"NMY's Avatar
    Розташування
    Забій / Добой, RS
    Спасибі
    0

Для 24 / 7 дуже добре OC!

Але якщо 220MHz BCLK VR "для процесора або плити?

"ATI точно відомо, що особливо добре klokuje, що добре масштабується ... повинен бути 100 МГц OC тільки 2 FPS у високому Ahahahaha ...
    За замовчуванням Кеван ... Так що, як ви його ... ATI таке і що це факт ... "

Не просто сказати, що це не !

6. Шість #
    VIP членом

Спасибі
    0

@ Timmy
    3944A827

@ ММУ
    Можна пластин і через ці рівні, але решта zabudali, SATA USB має все, щоб зробити зі стабільністю процесорів. Я сподіваюся, що новий варіант на біс, щоб виправити ситуацію, але я думаю, що до плити зразка зі мною.

Ось кілька зауважень, щоб діяти по відношенню до UD5.
    Виправлені деякі помилки, які має у UD5 моделі. QPI напруга повинна бути менше BCLK високі значення в цьому випадку конкретно для 220BCLK 1.375v з UD5 буде близько 1.450v Таким чином, процесор 1-2C менше нагрівається. Ваги напруги для процесора, а тепер на вибір навантаження калібрування лінії в трьох рівнях. PCI-E може бути klokuje на 120mhz, не було і у випадку з UD5, 110 є достатнім і необхідним для досягнення високих BCLK vrednoisti як 24 / 7 та на лавці годин. Все інше те ж саме, UD7 трохи більше, ніж з підігрівом UD5 вимагає додаткових ventilatorcic які rashladjivao NB. Тільки 2-3 днів в моєму розпорядженні, якщо ви бачите щось ще писати на цю тему. BIOS створені і додані годинник з коротким поясненням того, що ви повинні звернути увагу, якщо ви хочете перейти на годинник BCLK-за 210mhz. Я сподіваюся, що нова версія BIOS зроблені деякі поліпшення, так що якщо це написати на цю тему.
    Я продаю мій UD5, що я намагався ASUS RIIE, тарілки штраф за фантастичний звукової карти, але і 70MHz для 24 / 7, ми не дамо світу

Це тому, що тепер у мене неспокійний звір процесорів
    Останній раз редагувався трахкав, 01/30/2010 в 12:10.

7. # 7
    Уповільнювач This is timmy's Country Flag

timmy'S Avatar "назва \u003d"timmy's Avatar
    Розташування
    Валліс Aurea
    Спасибі
    2
    Подякували 4 разів в 4 повідомлень

Намагалися Невіль BIOS?

8. # 8
    VIP членом

Спасибі
    0

^
    Так, я спробував всі версії бета-версії BIOS, краще F3k, трохи краще, темряви, щоб вони могли витягнути, а не 4,6, 4.62ghz

9. # 9
    HWG членів This is Proday's Country Flag

Proday'S Avatar "назва \u003d"Proday's Avatar
    Розташування
    Кац на С.
    Спасибі
    0
    Подякували 2 разів в 2 повідомлень

Ви копіюєте Alal

10. # 10
    ........... This is Spacemaster's Country Flag

Spacemaster'S Avatar "назва \u003d"Spacemaster's Avatar
    Розташування
    Белград Сербія
    Спасибі
    1
    Подякували 6 разів у 6 повідомлень

Alal Вам копію хвилі
    Мало хто з тих, хто розуміє, що це зрозуміло, але незрозуміло розумні люди!

+ Відповісти на тему
Сторінка 1 з 4 1 2 3 ... ОстаннійLast

Інформація тему

Користувачі, які переглядають цю тему

Є в даний час 1 користувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)

Дані

Дозвіл на публікацію

• Ви Представляти Нові повідомлення
  • Ви Представляти Відповісти
  • Ви Представляти прикріплювати вкладення
  • Ви Представляти нових повідомлень