Що таке vdrop пошту, я читав, що sredjen з ud7?
Я не знаю, що краще, або процесора дошки.
Smesni напруги і фантастичний діапазон ос процесора i7 920
Незаплановані і заплановану покупку Вбудовувані одноплатні комп'ютери в UD7 покупки призвели до щасливих обставин, аби стати власником одного з кращих прикладів у світі 24 / 7, коли i7 процесорів йде мова. Довгий час, намагаючись вступити в володіння будь-який i7 моделі працюватимуть на 4.6ghz і тільки коли я digo руках, що я не в цьому стався замах на продажі i7 Xeon 3540, який також був дуже хороший і kupvina копії цього капіталуВ іншому випадку пошук 4.6ghz я дав копію після того як я побачив цю тему XS http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t\u003d239175 Я просто хочу мати гарну копію, і тому ми хочемо виконати
i7 920 4620mhz, 1.376v
i7 Xeon 3540 4567mhz, 1.456v
Я тільки грати з процесора, щоб побачити, як низько напруги буде працювати на тій же тактовій. В іншому випадку UD7 пластини зустрілися мої очікування на основі досвіду, з пластиною UD5Gigabyte X58, безумовно, пластини доступних на нашому ринку, краще рішення для klokovanje 24 / 7 Скажи ASUS Rampage II Extreme дошка з UD5 беру з близько 70MHz вище Klok з тим же напруженням і той же процесор, дев'ятсот шестидесятих i7 Крім того, Гейл memoriski модулів оголошений 2000 МГц з UD5 знаходяться в розслабленому стані роботи по годинах, у той час як ASUS альбом, не представляється можливим.
Що таке vdrop пошту, я читав, що sredjen з ud7?
Я не знаю, що краще, або процесора дошки.
^
Для пластини всяких похвал, не є досконалим, але виводить більшу частину з процесора для 24 / 7, а також UD5. Vdrop це не те, про що турбуватися, тобто система, яка при setujes 1.400v біографії, dobojes 1.410v при повному навантаженні, я не отримати те, що ми найбільш чітко в фіналі, але я використовую профіль, до якого UD5 Vdrop, ви можете і я бачу, наскільки це турбує альбом![]()
Браво zajebavni, великий процесор ... Яка партія?
Для 24 / 7 дуже добре OC!
Але якщо 220MHz BCLK VR "для процесора або плити?
![]()
"ATI точно відомо, що особливо добре klokuje, що добре масштабується ... повинен бути 100 МГц OC тільки 2 FPS у високому Ahahahaha ...
За замовчуванням Кеван ... Так що, як ви його ... ATI таке і що це факт ... "
Не просто сказати, що це не![]()
!
@ Timmy
3944A827
@ ММУ
Можна пластин і через ці рівні, але решта zabudali, SATA USB має все, щоб зробити зі стабільністю процесорів. Я сподіваюся, що новий варіант на біс, щоб виправити ситуацію, але я думаю, що до плити зразка зі мною.
Ось кілька зауважень, щоб діяти по відношенню до UD5.
Виправлені деякі помилки, які має у UD5 моделі. QPI напруга повинна бути менше BCLK високі значення в цьому випадку конкретно для 220BCLK 1.375v з UD5 буде близько 1.450v Таким чином, процесор 1-2C менше нагрівається. Ваги напруги для процесора, а тепер на вибір навантаження калібрування лінії в трьох рівнях. PCI-E може бути klokuje на 120mhz, не було і у випадку з UD5, 110 є достатнім і необхідним для досягнення високих BCLK vrednoisti як 24 / 7 та на лавці годин. Все інше те ж саме, UD7 трохи більше, ніж з підігрівом UD5 вимагає додаткових ventilatorcic які rashladjivao NB. Тільки 2-3 днів в моєму розпорядженні, якщо ви бачите щось ще писати на цю тему. BIOS створені і додані годинник з коротким поясненням того, що ви повинні звернути увагу, якщо ви хочете перейти на годинник BCLK-за 210mhz. Я сподіваюся, що нова версія BIOS зроблені деякі поліпшення, так що якщо це написати на цю тему.
Я продаю мій UD5, що я намагався ASUS RIIE, тарілки штраф за фантастичний звукової карти, але і 70MHz для 24 / 7, ми не дамо світу
Це тому, що тепер у мене неспокійний звір процесорів![]()
Останній раз редагувався трахкав, 01/30/2010 в 12:10.
Намагалися Невіль BIOS?
^
Так, я спробував всі версії бета-версії BIOS, краще F3k, трохи краще, темряви, щоб вони могли витягнути, а не 4,6, 4.62ghz![]()
Ви копіюєте Alal![]()
Alal Вам копію хвилі![]()
Мало хто з тих, хто розуміє, що це зрозуміло, але незрозуміло розумні люди!
Є в даний час 1 користувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)
Дані