Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish
+ Válasz a szál
Oldal 1 / 4 1 2 3 ... UtolsóLast
Eredmények 1-től 10 35

Thread: i7 920 4620mhz 24 / 7! A UD7 lemez)

1. # 1
    VIP tag

zajebani"S Avatar" title \u003d "zajebani's Avatar
    Köszönet
    0
    Köszönetet 0 Times 0 hozzászólás

Talking i7 920 4620mhz 24 / 7! A UD7 lemez)

Smesni feszültség és a fantasztikus számos oc i7 920 processzor
    Nem tervezett és tervezett megvásárlása CPU vásárlás UD7 lemezt eredményezett boldog körülmények között lesz a tulajdonosa az egyik legjobb példa a világon a 24 / 7, amikor az i7 CPU kérdéses. Vec duze vreme pokusava da dodjem u posed bilo kog i7 modela koji ce raditi na 4.6ghz i taman kada sam digo ruke od toga da cu uspeti u toj nameri desila se prodaja i7 Xeon 3540 koji je isto tako bio jako dobar i kupvina ovog kapitalnog primerka Ellenkező esetben a keresés 4.6ghz adtam egy példányt miután láttam ezt a témát XS http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t\u003d239175 Én egyszerűen csak szeretnének egy jó példányt, s így kívánják teljesíteni

i7 920 4620mhz, 1.376v

i7 Xeon 3540 4567mhz, 1.456v

Én csak játszani a CPU, hogy milyen alacsony a feszültség fog működni ugyanazon óra. Ellenkező esetben UD7 lemez nem teljesíti az elvárásaimat szerzett tapasztalatok alapján UD5 lemez Gigabyte x58 határozottan a lemezen rendelkezésre álló piacon is a legjobb megoldás klokovanje 24 / 7 Hogy például az, hogy az ASUS Rampage II Extreme karton UD5'm vesz ki a 70MHz nagyobb Klok azonos feszültség és az ugyanazon a processzoron, a 960. i7 Is, Gail memoriski modulok nyilvánított 2000MHz-val UD5 könnyítése munkát az óra, míg az ASUS album nem volt lehetséges.

2. # 2
    HWG tagja

Presretach"S Avatar" title \u003d "Presretach's Avatar
    Elhelyezkedés
    Belgrád
    Köszönet
    0

Mi az a vdrop-mail, olvastam, hogy a sredjen ud7?
    Nem tudom, mi a jobb, vagy CPU táblák .

3. # 3
    VIP tag

Köszönet
    0

^
    A lemez minden dicséretet, nem tökéletes, de felhívja a legtöbbet hozza ki a CPU 24 / 7, valamint a UD5. Vdrop nem valami, amely aggodalomra semmi ok, most egy olyan rendszer, hogy amikor setujes 1.400v bios, dobojes 1.410v teljes terhelés mellett, nem tudtam mi legjobban egyértelműen a döntőbe, de én használ egy profilt, hogy melyik van UD5 Vdrop, akkor és azt kell látni, hogy mennyire zavarja album

4. # 4
    Moderátor This is timmy's Country Flag

timmy"S Avatar" title \u003d "timmy's Avatar
    Elhelyezkedés
    Vallis Aurea
    Köszönet
    2
    Megköszönte 4-szer 4 Hozzászólások

Bravo zajebavni, kiváló gyártási folyamat ... Mi?

5. # 5
    Cube AMS felhasználó

NMY"S Avatar" title \u003d "NMY's Avatar
    Elhelyezkedés
    Zúzódás / Doboj, RS
    Köszönet
    0

A 24 / 7 igazán jó OC!

De ha a 220MHz BCLK VR "a CPU vagy a lemez?

"ATI pontosan ismert, hogy különösen jól klokuje, hogy a mérleg is ... kell lennie egy 100 Mhz OC csak 2 FPS a magas Ahahahaha ...
    Alapértelmezett Keva ... Hogy érted ... ATI olyan, és ez tény ... "

Ne csak annyit, hogy nem !

6. # 6
    VIP tag

Köszönet
    0

@ Timmy
    3944A827

@ NMY
    Lehet lemez és ezen keresztül a szintre, de a többi zabudali, SATA USB van köze a stabilitást a feldolgozók. Remélem, hogy az új változat a ráadás, hogy rögzítse a helyzetet, de azt hiszem, egészen a lemez mintának velem.

Itt van néhány észrevételt, hogy a jogszabály kapcsolatban UD5.
    Javított néhány hibát, amely a UD5 modellt. QPI feszültség alacsonyabbnak kell lennie BCLK magas érték ebben az esetben kifejezetten 220BCLK 1.375v, a UD5 körül lenne 1.450v, így a CPU 1-2c kevésbé fűtött. Súlyok a CPU feszültség eddig választani merülésvonal kalibrációs három szinten. PCI-e lehet klokuje a 120mhz, nem volt a helyzet UD5 110 elegendő és megvalósításának alapvető magas BCLK vrednoisti, mint a 24 / 7 és a padra óra. Minden más ugyanaz, UD7 egy kicsit több, mint a fűtött UD5 hogy szükségük lenne ventilatorcic rashladjivao NB. Csak 2-3 nap a birtokomban, ha látsz valamit is írni a témáról. BIOS létre, és hozzátette, hogy az óra egy rövid magyarázatot, hogy mit kell figyelni, ha kell menni az óra BCLK-át 210mhz. Remélem, hogy az új változat a BIOS olyan javításokat, így ha azt írjuk a témában.
    Én értékesítési én UD5 hogy Próbáltam ASUS RIIE, lemezek bírság egy fantasztikus hangkártya, de a 70MHz számára a 24 / 7 nem adtuk béke

Azért, mert most van egy nyugtalan vadállat processzorok

7. # 7
    Moderátor This is timmy's Country Flag

timmy"S Avatar" title \u003d "timmy's Avatar
    Elhelyezkedés
    Vallis Aurea
    Köszönet
    2
    Megköszönte 4-szer 4 Hozzászólások

Tett ön próbált a Neuville bios?

8. # 8
    VIP tag

Köszönet
    0

^
    Igen, próbáltam minden változatának béta BIOS, annál jobb a F3k, egy kicsit jobban, a sötétség, hogy így húzza helyett 4,6, 4.62ghz

9. # 9
    HWG tagja This is Proday's Country Flag

Proday"S Avatar" title \u003d "Proday's Avatar
    Elhelyezkedés
    Katz az NS
    Köszönet
    0
    Megköszönte 2-szer 2 Hozzászólások

Alal ti példányát

10. # 10
    ........... This is Spacemaster's Country Flag

Spacemaster"S Avatar" title \u003d "Spacemaster's Avatar
    Elhelyezkedés
    Belgrád, Szerbia
    Köszönet
    1
    Megköszönte 6 alkalommal 6 Hozzászólások

Alal ha egy példányát hullám
    Kevesen vannak, akik értik, mi is érthető, de érthetetlen ésszerű emberek!

+ Válasz a szál

Menet információk

Böngészés a felhasználók e téma

Jelenleg 1 felhasználó böngészési ezen szálra szűkíthető. (0 tag és 1 vendég)

Könyvjelzők

Kiküldetés Engedélyek

• Ön Benyújtására Nincsenek új hozzászólások
  • Ön Benyújtására Hozzászólás a témához
  • Ön Benyújtására csatolhatsz
  • Ön Benyújtására új hozzászólás