Mi az a vdrop-mail, olvastam, hogy a sredjen ud7?
Nem tudom, mi a jobb, vagy CPU táblák.
Smesni feszültség és a fantasztikus számos oc i7 920 processzor
Nem tervezett és tervezett megvásárlása CPU vásárlás UD7 lemezt eredményezett boldog körülmények között lesz a tulajdonosa az egyik legjobb példa a világon a 24 / 7, amikor az i7 CPU kérdéses. Vec duze vreme pokusava da dodjem u posed bilo kog i7 modela koji ce raditi na 4.6ghz i taman kada sam digo ruke od toga da cu uspeti u toj nameri desila se prodaja i7 Xeon 3540 koji je isto tako bio jako dobar i kupvina ovog kapitalnog primerkaEllenkező esetben a keresés 4.6ghz adtam egy példányt miután láttam ezt a témát XS http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t\u003d239175 Én egyszerűen csak szeretnének egy jó példányt, s így kívánják teljesíteni
i7 920 4620mhz, 1.376v
i7 Xeon 3540 4567mhz, 1.456v
Én csak játszani a CPU, hogy milyen alacsony a feszültség fog működni ugyanazon óra. Ellenkező esetben UD7 lemez nem teljesíti az elvárásaimat szerzett tapasztalatok alapján UD5 lemezGigabyte x58 határozottan a lemezen rendelkezésre álló piacon is a legjobb megoldás klokovanje 24 / 7 Hogy például az, hogy az ASUS Rampage II Extreme karton UD5'm vesz ki a 70MHz nagyobb Klok azonos feszültség és az ugyanazon a processzoron, a 960. i7 Is, Gail memoriski modulok nyilvánított 2000MHz-val UD5 könnyítése munkát az óra, míg az ASUS album nem volt lehetséges.
Mi az a vdrop-mail, olvastam, hogy a sredjen ud7?
Nem tudom, mi a jobb, vagy CPU táblák.
^
A lemez minden dicséretet, nem tökéletes, de felhívja a legtöbbet hozza ki a CPU 24 / 7, valamint a UD5. Vdrop nem valami, amely aggodalomra semmi ok, most egy olyan rendszer, hogy amikor setujes 1.400v bios, dobojes 1.410v teljes terhelés mellett, nem tudtam mi legjobban egyértelműen a döntőbe, de én használ egy profilt, hogy melyik van UD5 Vdrop, akkor és azt kell látni, hogy mennyire zavarja album![]()
Bravo zajebavni, kiváló gyártási folyamat ... Mi?
A 24 / 7 igazán jó OC!
De ha a 220MHz BCLK VR "a CPU vagy a lemez?
![]()
"ATI pontosan ismert, hogy különösen jól klokuje, hogy a mérleg is ... kell lennie egy 100 Mhz OC csak 2 FPS a magas Ahahahaha ...
Alapértelmezett Keva ... Hogy érted ... ATI olyan, és ez tény ... "
Ne csak annyit, hogy nem![]()
!
@ Timmy
3944A827
@ NMY
Lehet lemez és ezen keresztül a szintre, de a többi zabudali, SATA USB van köze a stabilitást a feldolgozók. Remélem, hogy az új változat a ráadás, hogy rögzítse a helyzetet, de azt hiszem, egészen a lemez mintának velem.
Itt van néhány észrevételt, hogy a jogszabály kapcsolatban UD5.
Javított néhány hibát, amely a UD5 modellt. QPI feszültség alacsonyabbnak kell lennie BCLK magas érték ebben az esetben kifejezetten 220BCLK 1.375v, a UD5 körül lenne 1.450v, így a CPU 1-2c kevésbé fűtött. Súlyok a CPU feszültség eddig választani merülésvonal kalibrációs három szinten. PCI-e lehet klokuje a 120mhz, nem volt a helyzet UD5 110 elegendő és megvalósításának alapvető magas BCLK vrednoisti, mint a 24 / 7 és a padra óra. Minden más ugyanaz, UD7 egy kicsit több, mint a fűtött UD5 hogy szükségük lenne ventilatorcic rashladjivao NB. Csak 2-3 nap a birtokomban, ha látsz valamit is írni a témáról. BIOS létre, és hozzátette, hogy az óra egy rövid magyarázatot, hogy mit kell figyelni, ha kell menni az óra BCLK-át 210mhz. Remélem, hogy az új változat a BIOS olyan javításokat, így ha azt írjuk a témában.
Én értékesítési én UD5 hogy Próbáltam ASUS RIIE, lemezek bírság egy fantasztikus hangkártya, de a 70MHz számára a 24 / 7 nem adtuk béke
Azért, mert most van egy nyugtalan vadállat processzorok![]()
Utoljára szerkesztette szar, 2010/01/30-on 12:10.
Tett ön próbált a Neuville bios?
^
Igen, próbáltam minden változatának béta BIOS, annál jobb a F3k, egy kicsit jobban, a sötétség, hogy így húzza helyett 4,6, 4.62ghz![]()
Alal ti példányát![]()
Alal ha egy példányát hullám![]()
Kevesen vannak, akik értik, mi is érthető, de érthetetlen ésszerű emberek!
Jelenleg 1 felhasználó böngészési ezen szálra szűkíthető. (0 tag és 1 vendég)
Könyvjelzők