brao carevi ovo sam i ocekivo iznenadjenje u gostimasvaka cast svim natjecateljima znamo svi da su TOP10
p.s. naravno ocvekujem neki triple chanel kit 2k + za mene :P
brao carevi ovo sam i ocekivo iznenadjenje u gostimasvaka cast svim natjecateljima znamo svi da su TOP10
p.s. naravno ocvekujem neki triple chanel kit 2k + za mene :P
Samo da pomenem da je tim iz bosne bio na milimetar od pobede, da nije bilo produzetka od 1h takmicenje bi se zavrsilo njihovim pobedom. Jednostavno su imali pored tima iz hrvatske nesto bolji primerak CPU-a koji je presudio ali isto tako su imali peh sa sistemskim diskom tako da su tu izgubili nekih 30min vremena u odnosu na ostale. Verujem da je organizator zato i dao datnih 1h ali im je tim dobronamernim potezom ucinio medvedju usluguposto prvi 3Dmark06 rez koji je bio pobednicki nisu mogli da ponove niti da ga poboljsaju u tih dodatnih 1h.
Ali zato su momci sa najboljim setupom na takmicenjuneispranim senzorima
zahvaljujuci sarmantnom Razer-u (koji je sarmirao hardver
) i sarmnatnom Quake-u (koji je sarmirao hostese
) hrabro i srcano do samog kraj u zadnjih 20min napravili pobednicki 3Dmark06 rez (propracen ne artikulisanim krikom od strane mladjanog Razer-a
)
Sto ja volim da kazem "sreca prati hrabre" a moj deda bi reko "ne JE3E lep vec uporan"
Vodjeni tom parolom mog mudrog dede u delu takmicenja za utesne nagrade tri momka tri junaka su ostavili u prasini konkurenciju, medju kojima su bili aktuelni svetski prvaci u vantage testu i takmicari sa po 1000 poena na HWbot listi
.
Tako da je ishod cele price takav da je HWGtim pokupio prva tri mesta (smekeri) u utesnim nagradama (sto je najbitnije
) i manje bitno prvo i cetvrto mesto u ovom sporednom delu takmicenja gde su se decki igrali sa LN2
Sta reci na kraju sem "sila boga ne moli"
![]()
Last edited by zajebani; 17.01.2010 at 11:16.
Ako si mu rekao za kuciste.
^
Ne znam o cemu pricas![]()
Cestitke jos jednom
Keep up the good work i nadam se nekom novom takmicenju sto prije.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks