Úctu všetkým účastníkom AROT súťažA samozrejme, Razer a Kvejku, ktorým čelia, Chorvátsko osvjetlili OC spoločenstiev
![]()
Úctu všetkým účastníkom AROT súťažA samozrejme, Razer a Kvejku, ktorým čelia, Chorvátsko osvjetlili OC spoločenstiev
![]()
Fotografie:
Belehrad, BW hotel Šumadija:
15/01/2009
ASUS ovce príprav akcie izba, Shane a Julie pivičke tím Slovinska:
![]()
![]()
16/01/2009
Príprava:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je to benching čas!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ďalšie fotografie (ak má človek Photo Booth mačiatko? Naša JIM nemohol fotografie)
![]()
![]()
![]()
Ďakujem vám všetkým, bolo to naozaj skvelé! Ďakujem moc za super-gang a samozrejme opäť Gratulujeme všetkým, a to najmä v Quakeu Razer! Dobrá práca chlapci!
Zákon, môžete, spoločnosť!
PS: Perica, som si vzal jeden z vašich mini-skrutkovačOtče, môžete ho poslať späť s niekoľkými K-typu termosondoma, že jo?
Naposledy upravil tiborrr, 17/01/2010 v 21:12.
Bol som veľký a ešte raz pochváliť organizáciu a výsledky, tak som nepočul nás sťažujú
Len som videl, že to bolo len nealkoholické nápoje sa mi nesvidja
Hosteska pizze sú príliš dobré nono
ako DJ hrá?
@ Tiborrr
Ak posielate takéto veci, ak je problém, aby sa to kvapalné a bar (ten, pod ktorou ste Maza grafickú kartu)?
Má niekto v Belehrade vedieť, či možná imau ex rádioklubu kúpiť?
Peric, už ste sa pozrel na dostihovom (kde je čerpadlo bosh servis akciu), že ste sondu?
Tu a som prišiel do Doboj.
Mal som problémy s colnými úradmi. Áno, som mal problémy s colnými úradmi. Chorváti boli vyjadrené všetky jeho enagrade bez problémov v oblasti ľudských zdrojov, ale ja som mala problémy sa vyjadriť v B svojho tanier, ktorý bol v HR na sťažnosť (bežný účet s dátumom 29.12.2007., Bol panel kúpil pred viac ako 2 roky).
Ten človek ma požiadal, aby som potvrdil, že už som Carina. Nemohol som odovzdať im nejako ...
Hrozné!
De kedykoľvek, aby z "modrej" kúpiť a 2 ks pre mňa, tak ti dám peniaze. Samozrejme, ak vám nie je problém.
Tiež všetky Gratulujeme všetkým tým, ktorí sú niečo ale chytil cenu a všetci účastníci súťaže.
Rád ťa vidím tráviť väčšinu ale páči sa mi, aké to je veľmi "priateľská".
GG
Momentálne sú online 1 užívateľov prezerajúci toto vlákno. (0 členov a 1 hostí)
Záložky