Поздравява всички участници AROT конкурсИ разбира се, Razer и Kvejku като osvjetlili лицето хърватски OC общности
![]()
Поздравява всички участници AROT конкурсИ разбира се, Razer и Kvejku като osvjetlili лицето хърватски OC общности
![]()
Se снимки
Белград, BW Hotel Sumadija:
15/01/2009
ASUS Шейн овце подготовката за събитието стая, и Джули pivičke отбор Словения:
![]()
![]()
16/01/2009
Начин на приготвяне:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е benching време!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Други снимки (ако някой има снимки щанд маце? Нашите ДЖИМ не може снимка)
![]()
![]()
![]()
Благодаря на всички, това е наистина страхотно! Благодаря ви много за готино банда и разбира се още веднъж поздравления към всички, особено в Quakeu Razer! Браво момчета!
Закон вас, обществото!
PS: Perica, взех една от мини-отверткаТатко, може ли да го изпратите обратно с няколко K-тип termosondoma, че, нали?
Последната промяна е направена от tiborrr, 17/01/2010 в 21:12.
Бях страхотно и за пореден път похвали организацията и резултатите, така че не ни чуят оплакват от
Аз само видях, че има само безалкохолни напитки, за да ме nesvidja
Хостеса пици са твърде добри nono
като DJ играе?
@ Tiborrr
Ако изпратите тези неща, ако проблемът е да се направи тази течност и бар (една от които вие маза графични карти)?
Има ли някой в Белград знам дали може би imau бивш клуб избор, за да го купя?
Perica, да не си гледат пистата (когато помпата се обслужва Бош действие), които са на сондата?
Тук и аз пристигнах в Doboj.
Имах проблеми с митниците. Да, имах проблеми с митниците. Хърватите бяха извършени всичките му enagrade без никакви проблеми в човешките ресурси, но имах проблеми да се покаже по Б svojhu плочка, която е в човешките ресурси в жалбата (редовно сметка с дата 29.12.2007-ма, Комисията е закупен преди повече от 2 години).
Човекът е търсил потвърждение, че аз вече Carino. Не можех да им мине някак си ...
Ужасно!
De когато поръчвате от "сините" Купи и 2 броя за мен, така че аз ще ви дам пари. Разбира се, ако не е проблем.
Също така, всички Поздравления за всички онези, които са всичко друго, но грабна наградата и на всички участници в конкурса.
Приятно ми е да видим прекарват повечето, но ми харесва това, което беше много "приятелски".
GG
В момента са 1 потребител разглежда тази тема. (0 потребители и 1 гости)
Запазени