Pohvale svim sudionicima AROT natjecanja, i naravno Razeru i Kvejku što su osvjetlili obraz hrvatske OC zajednice
![]()
Pohvale svim sudionicima AROT natjecanja, i naravno Razeru i Kvejku što su osvjetlili obraz hrvatske OC zajednice
![]()
Še fotografije:
Beograd, BW hotel Šumadija:
15.01.2009
ASUS-ovci pripreme sejnu sobu za event, a Team Slovenia žuli pivičke:
![]()
![]()
16.01.2009
Priprema:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's benching time!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostale fotografije (ima li ko fotografija booth babea? Naš JIM nije mogao da fotografiše)
![]()
![]()
![]()
Hvala svima, bilo je stvarno odlično! Puno vam hvala za super družbu i naravno još jednom čestitke svima, pogotovo Quakeu in Razeru! Bravo momci!
Zakon ste, društvo!
P.S.: Perica, ja sam uzeo jedan od tvojih mini screwdriveraOču, da ti ga šaljem natrag sa nekoliko K-type termosondoma koje, važi?
Last edited by tiborrr; 17.01.2010 at 21:12.
vidim bilo je super i jos jednom pohvala na organizaciji i rezultatima, jako zalim sto nisam bio
jedino vidio sam da je bilo iskljucivo bezalkoholna pica to mi se nesvidja
pice hostese su predobre mljac
sto je dj pustao ?
@tiborrr
Ako budes slao te stvari da li je problem da posaljes i tecnu traku (ono cime si mazao graficku kartu) ?
Da li neko iz Beograda zna da li mozda imau ex radio klubu da se kupi to?
Perice, da li si gledao kod hipodroma (gde servisiraju bosh pumpe ima neka radnja) da li imaju te sonde?
Evo i ja sam stigao u Doboj.
Imao sam problema sa carinom. DA, ja sam imao problema sa carinom. Hrvati su prenijeli sve svoj enagrade bez ikakvih problema u HR, ali ja sam imao problema da prenesem u BIH svojhu ploču koja je bila u HR na reklamaciji (uredan račun sa datumom 29.12.2007., ploča je kupljena prije više od 2 godine).
Čovjek mi je tražio potvrdu da sam to carino već jednom. Jedva sam ih nekako prošao...
STRAŠNO!
De kad već naručuješ te "plave" kupi i 2 komada za mene, pa ću ti dati pare. Naravno, ako ti nije problem.
Također sve cestitke svima koji su nesto ugrabili od nagrada ali i svim sudionicima na takmicenju.
Vidim lijepo ste se proveli no najvise mi se svida sto je sve bilo veoma "friendly".
GG
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks